Citibank Raporunu Yayınladı! Raporda Bu 2 Altcoin Yer Alıyor!

Citibank tarafından yapılan yeni araştırma, bazı ağların aktif adreslerinin ve günlük NFT ticaret hacminin, kripto para borsası FTX'in çöküşünden önceki seviyelere döndüğünü gösteriyor.

Yayınlanma:
Citibank Raporunu Yayınladı! Raporda Bu 2 Altcoin Yer Alıyor!

Araştırma, özellikle FTX iflasından etkilenen kripto para birimi projelerinin ne kadar hızlı toparlandığını vurguluyor.

Citibank Raporu Net Bir Şekilde Açıkladı

FTX, Bölüm 11 işlemlerinde sıkışıp kaldı, ancak Citi Research, buna rağmen Solana ağındaki etkinliğin hala arttığını tespit etti. Banka analisti Joseph Ayoub'un veri analizine göre, "aktif adresler ve günlük NFT hacmi gibi birkaç önemli önlem, muhtemelen Solana'daki kullanıcıların rahatına işaret ederek FTX öncesi kilitlenme seviyelerine geri döndü."

Makale ayrıca, Solana yatırımcılarının geçen hafta airdrop yaptığı Bonk adlı yepyeni bir meme projesinden de bahsediyor. Geliştiriciler, Bonk Inu'nun piyasaya sürülmesinden sonra bir kez daha Solana Blockchain'i kullanıyor. NFT'lerin en büyük grubu olan DeGods, ağın yaşayabilirliğiyle ilgili endişeleri gerekçe göstererek geçen ay Solana'dan ayrıldı; bu nedenle, ağın ana görevi, kullanıcıları ve geliştiricileri kalmaya ikna etmektir. Solana'daki en büyük iki NFT girişimi olan DeGods ve y00ts, 2023'te şirketten ayrılacaklarını açıkladılar. Kripto topluluğu ilk olarak buna yanıt olarak çelişkili duygular yaşadı. Citibank tarafından yapılan bir analize göre, Bonk'un ilk çıkışıyla başlayan heyecan, ağın yeniden canlanmasına yardımcı oluyor.

shutterstock-editorial-11718315m-scaled-e1624886588132.jpg

Bu arada Ethereum'un yaratıcısı Vitalik Buterin, Solana'daki geliştirme operasyonlarını hızlandırdı. FTX'in iflasının ardından Binance gibi büyük borsalardan %90'lık bir devalüasyona uğramasına rağmen listeden çıkarılan SOL, ilk 10 kripto para birimi arasındaki yerini geri almakta zorlanıyor.

Vitalik Buterin, Solana'ya Destek Oldu

Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin ağ lehine tweet attıktan sonra Solana (SOL) neredeyse %15 oranında toparlanma şansı buldu. Kasım ayındaki iflas sırasında FTX ve Alameda'ya bağlı altcoin, bir haftadan biraz uzun bir süre içinde %60'ın üzerinde kayıp yaşadı. Buterin, Aralık ayının ikinci yarısında "bazı zeki kişiler bana Solana'da gerçek bir akıllı geliştiriciler topluluğu olduğunu ve insanların korkunç fırsatçı paralarını savurduğuna göre blockchain'in parlak bir geleceği olduğunu söylüyor" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.