Citroen C3 Yeni Fiyat Listesi Sonunda Yayınlandı! Bu Listeye Mutlaka Bakmalısınız!

Ülkemizde oldukça popüler olan ve hatırı sayılır satış rakamlarına ulaşan Citroen C3 modelinin fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma:
Citroen C3 Yeni Fiyat Listesi Sonunda Yayınlandı! Bu Listeye Mutlaka Bakmalısınız!

Citroen C3, 2002 yılından bu yana otomobil endüstrisine önemli katkılar sağlamıştır. Döviz kurundaki değişimlerin ardından şu anda üçüncü nesli bulunan otomobilin fiyatı önemli ölçüde arttı. Bu nedenle artık ülkemizde ucuz maliyet anlayışı kalmamıştır. Peki 2023 model yılı için Citroen C3'ün fiyatları nelerdir?

Citroen C3 Teknik Özellikleri

Ülkemizde Citroen C3 iki motorla sunuluyor. Her iki model için de aynı şekilde motor boyutu mevcut olmakla birlikte, 1.2 PureTech olarak karşımıza çıkıyor. Yine de yakıt tüketimi, vites kutusuve beygir gücü açısından elbette farklılık gösteriliyor.

2002'den beri üretilen Citroen C3, kompakt otomobil tutkunları için çok önemli bir araç. SUV hatlarına sahip ancak daha küçük, daha kompakt bir görünüme sahip olan yeni Citroen C3, crossover araçlar arasında öne çıkıyor. Uzun süredir en çok satanlar listesinde yer alan Citroen C3, bir zamanlar orta boy bir hatchback idi, ancak son zamanlarda cross-over veya kompakt bir SUV olarak adlandırabileceğimiz hale gelmek için önemli değişiklikler geçirdi. Değişen tüketici ve pazar beklentilerine göre güncellenen Citroen C3, beğeni toplayan görünümünün yanı sıra şimdi de kullanıcılara yeni özellikler sunuyor.

haber-ici5.jpg

Cross ve küçük SUV tarzı araçların dış tasarımı tartışmasız en çekici özelliklerinden biridir. Citroen C3'ün 2021 tasarımı, müşterileri çekmek için çoğu arabadan farklıdır. Yeni Citroen C3, bazı SUV modelleri gibi büyük bir otomobil olmasa da SUV modellerini anımsatan çizgileri ve agresif görünümü ile oldukça güçlü ve heykelsi bir dış tasarıma sahip. İkinci seçeneğe gelirsek, 100 HP ve 205 Nm tork kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Motor 4,8 litre yakıt tüketiyor.

Citroen C3 Fiyat Listesi

  • 1.2 PureTech 83 HP – 5 İleri Manuel Feel 2023 fiyatı 474.385 TL
  • 1.2 PureTech 110 HP – EAT6 Feel 2023 fiyatı 598.000 TL
  • 1.2 PureTech 110 HP – EAT6 2023 fiyatı 628.000 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.