Citroen'in Dünden Bugüne Otomotiv Yolculuğu Retromobile 2023'te Sergilenecek

Yüzyılı aşkın bir süredir otomotiv sektöründe yer alan Citroen dünden bugüne otomotiv yolculuğunu Retromobile 2023 fuarında sergileyecek.

Yayınlanma:
Citroen'in Dünden Bugüne Otomotiv Yolculuğu Retromobile 2023'te Sergilenecek

Aynı zamanda markanın yakın geleceğini de gösterecek olan bu konsept Retromobile 2023'te bir araya gelecek. Otomobil tarihini araba tutkunlarına en iyi şekilde sunmak isteyen Retromobile klasik otomobil fuarında Citroen özel bir stant hazırlayacak nokta ikonik araç modellerini bulunduran bu stantta Citroen Olly Konsept aracını ilk kez araba tutkunlarının karşısına çıkaracak.

1 Şubat ile 5 Şubat tarihleri arasında Paris Expo Porte de Versailles’de görücüye çıkacak araçlar için Citroen birbirinden iddialı tasarımlara sahip araçlarını sergileyecek. Konsept otomobil Oli ilk kez bu kadar geniş bir de ile buluşturulacak. Bunun dışında Citroen tarafından hazırlanan stant içerisinde Asterix and Obelix: The Middle Kingdom adlı filmde bulunan savaş aracı B2 Autochenillede de yerini alacak. Böylece bu araç sahra geçişini gerçekleştirdikten 100 yıl sonra tekrar sergilenecek.

kapak-104404.webp

C10’dan Oli’ye Kadar Birçok Araç Statta Yer Alacak

Citroen standında C10’dan oraya kadar birçok araç bulunacak. Özellikle Citroen markası tarafından 2022 yılının son çeyreğinde tanıtılan konsept araç oli büyük ilgi görecek. Günlük hayatın daha iyi bir hale getirilmesi amacıyla tasarlanan fonksiyonel ve elektrikli bu araç şimdiden merak konusu. Benzer araçlara göre ulaşımı oldukça fonksiyonel ve basit olarak gerçekleştiren bu araç aynı zamanda çok yönlü bir kullanımı uygun fiyatlar ile sunuyor. Citroen markası bu nedenle Oli konsept aracının gelecekteki ulaşım ihtiyaçlarını hem uygun koşullarla hem de sürdürülebilir bir şekilde sağlayacak. Bu modelin bir tren açısından önemi oldukça büyük. Citroen bu otomobil ile geleceğe damga vurmak istiyor.

Citroen Standında Sergilenecek Modeller

Büyük bir heyecanla düzenlenecek fuarı bekleyen Citroen ekibi hazırlayacakları stantta birçok modeli sergileyecek. Geçmişten bugüne markanın birçok modelini görebileceğiniz bu stantta ikonik araç seçenekleri de yer alacak. Alınan bilgilere göre Citroen tarafından sergilenecek araçlar şunlar;

C4

Tractıon Avant

Concept C10

2 Cv

Amı 6

Meharı

Cx

B2 Autochenılle

Konsept Savaş Arabası

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.