Çorum'da Askeri Araç ile Minibüs Çarpıştı: 2 Asker Şehit , 13 Yaralı

Çorum'da bir askeri araç ile minibüs çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 askerimiz şehit olurken, 1 'i ağır 13 kişi, de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Çorum'da Askeri Araç ile Minibüs Çarpıştı: 2 Asker Şehit , 13 Yaralı

Son dakika haberi Çorum'dan geldi.

Çorum'a bağlı Laçin İlçesi'nde bir askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 askerimiz şehit olurken, 1'i ağır 13 kişi de yaralandı.

Çorum'un Laçin İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 19 M 4030 plakalı Oğuzlar İlçesi'ne yolcu taşıyan minibüs ile askeri araç, son günlerde soğuk havalar nedeniyle yolun buzlanması sonucu kaygan olması üzerine kafa kafaya çarpıştı. Bir akaryakıt istasyonunun panosuna çarparak duran her iki araçta bulunan, yolcular ve askerler yaralandı. Yaralanan askerlerden 2'si şehit oldu. 1'i ağır 13 kişi ise bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada, askeri araçtaki uzman jandarma çavuş Bilal Ekinci olay yerine şehit oldu, yanındaki astsubay çavuş Halit Gençer ile minibüsteki Kezban Kantar (28), Dürüye Evkaya (32), Mehmet Uçak (63), Halime Baldam (44), Saliha Sünnetci (57), İsmail Atalay (76), Kemal Şen (33), Gülüşen Şahin (51), Hüseyin Bektaş (20), Ercan Aktaş (15), Funda Baldam (23), İsmail Kızıltepe (61) ve Gözde Kırış ise yaralandı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, terör operasyonu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |Çorum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.