Çorum'da Öğretmenleri Taşıyan Servis ile TIR Çarpıştı: 15 Yaralı (Kaza Anı Kameralarda)

Alınan son dakika bilgilerine göre Çorum Sungurlu'ya gitmekte olan ve öğretmenleri taşıdığı öğrenilen servis minibüsü ile bir TIR çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 13'ü öğretmen olmak üzere 15 kişi yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Çorum'da Öğretmenleri Taşıyan Servis ile TIR Çarpıştı: 15 Yaralı (Kaza Anı Kameralarda)

Çorun'da trafik kazası oldu. Öğretmenleri taşımakta olan bir servis minibüsü ile TIR çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 13'ü öğretmen olmak üzere 15 kişi yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Çorum çevreyolu Toptancılar Sitesi Kavşağında meydana gelen olayda, Sungurlu İlçesine gitmekte olan ve öğretmen taşıdığı öğrenilen Hamza Yadigar (56) yönetimindeki 19 M 5707 plakalı servis minibüsü ile Ankara’dan Samsun yönüne gitmekte olan ve Zülkif İnce (34) yönetiminde olduğu tespit edilen 01 TN 675 plakalı TIR, kırmızı ışık ihlali nedeniyle kavşakta çarpıştı.

Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüleri Hamza Yadigar ile Zülkif İnce ve beraberindeki 13 öğretmen yaralandı. Alınan son dakika bilgilerine göre yaralanan öğretmenlerin adları açıklandı.

Yaralı Öğretmenlerin İsimleri

Alınan son dakika bilgilerine göre yaralı öğremenlerin isimleri şu şekilde açıklandı: Yener Özalp (45), Serap Demirel (25), Gökçe Akdeniz, İrem Yılmaz (24), Dilek Arslan Alkoç (33), Zehra Nur Almacı (30), Hatice Gültekin (34), Aysun Kısa (29), Selahattin Tilki (35), Ercan Almacı (33) Beste Yeşil (20), Yeşim Sarı (44), Sevil Aydınlı (33).

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi adlına aldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı da alınan son bilgiler arasında.

Kaza MOBESE Kameralarında

Öte yandan kaza anı MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Ankara’dan Samsun yönüne giden Zülkif İnce yönetimindeki TIR’ın Çorum Çevreyolu Toptancılar Sitesi Kavşağında kırmızı ışıkta durmayınca, içerisinde öğretmenlerin bulunduğu servis minibüsüne yandan çarptığı görülüyor. Servis minibüsü sürücüsü TIR’ı fark ederek son anda yolun kenarına manevra yapmaya çalışsa da kazadan kurtulamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5haber.com  |  Çorum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.