Çorum'da Sosyal Medyada Başlayan Tartışma Silahlı Sona Erdi: 12 Yaralı

Çorum'da meydana gelen olayda sosyal medya üzerinden tartışan grup, buluştukları yerde silahlarla birbirine saldırdı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Çorum'da Sosyal Medyada Başlayan Tartışma Silahlı Sona Erdi: 12 Yaralı

Çorum’da sosyal medya üzerinden tartıştıktan sonra mahallede buluşan üç gencin silahlı kavgasında 12 kişi yaralandı.

Bugün akşama doğru saat 16.00 sularında Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Sezai Ç. (22), Velican T. (20) ve Uğurcan K. (21), sosyal medyada tartıştıktan sonra ellerinde pompalı tüfekler, bir apartmanın önünde buluştu. Tartışma kısa sürede büyüyerek, silahlı çatışmaya dönüştü. Gençler, rastgele çevreye ateş etti. Bu sırada gençlerden biri apartmandaki bir evin balkonuna çıkarak ateş etmeye devam etti.

Silahlardan çıkan saçmalar, çevredeki insanlara ve otomobillere isabet etti. Çıkan olayda Sezai Ç. ile birlikte toplam 12 kişi yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbar etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olayda yaralananların isimleri ise şu şekilde açıklandı: Sezai Ç., Zülfiye G. (32), Seval G. (57), Şehri A. (56), Eyüp Vural G. (6), Şehriban S. (52), Nevin T. (51), Satı S. (53), Yusuf Berk Ü. (14), Rukiye T. (26), Gülüruf S. (47) ve Hasan Umut T. Olayda yaralanan vatandaşlar bölgeye çağrılan ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, polis ekipleri de acil servis önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Velican T. ve Uğurcan K.'yı gözaltına aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Çorum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.