Çorum'daki Kazada Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci Şehit Oldu

Önceki gün gerçekleşen kazada şehit olan iki askerimizden Bilal Ekinci'nin şehadet haberi, Kayeri'de bulunan baba evine verildi.

Yayınlanma:
Çorum'daki Kazada Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci Şehit Oldu

Önceki gün Çorum'da gerçekleşen trafik kazasında Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci şehit oldu.

Çorum'un Laçin İlçesinde askeri araçla minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci'nin şehadet haberi, Kayseri'nin Sarız ilçesinde bulunan babaevine verildi.

Önceki gün gerçekleşen olayda, İl Jandarma Komutanlığına ait askeri araçla, İsmail Aydın yönetimindeki 19 M 4030 plakalı yolcu minibüsü, Laçin-Çorum karayolunun 1'inci kilometresinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle askeri araç ve minibüs hurda yığınına dönerken, askeri araç içerisinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Halit Gencer (24) ile Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci (31) olay yerinde şehit oldu. Minibüs içerisindeki 10 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bilal Ekinci'nin acı haberi, Kayseri'nin Sarız İlçesi bulunan Damızlık Mahallesindeki baba Hacı Mulla ile annesi Esme Ekinci'ye verildi. Acı haberi alan şehidin yakınları baba evine Türk Bayrağı asarken, şehidin evli ve 3 yaşında kızı olduğu belirtildi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kayseri

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.