Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman Şehit Oldu

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman şehit oldu. Şehidin acı haberi Çorum'daki ailesinde büyük üzüntü ile karşılandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman Şehit Oldu

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman'ın acı haberi, memleketi Çorum'a ulaştı.

Tunceli Pülümür'de meydana gelen kaza sonucu düşen helikopterde şehit olan 12 kişiden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman'ın acı haberi memleketi Çorum'un Sungurlu İlçesi'ndeki ailesine ulaştı. Sungurlu’nun Akçay Mahallesi'nde ikamet eden şehidin babası Hasan Karaman ve annesi Mine Karaman’a acı haberi askeri yetkililer ile İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan verdi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Karaman’ın cenazesi, Tunceli’deki askeri törenin ardından toprağa verilmek üzere yarın memleketi Sungurlu’ya gönderileceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Çorum

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.