Cranberries Solisti Dolores O'Riordan Hayatını Kaybetti

Ünlü Rock grubu Cranberries solisti Dolores O'Riordan henüz netleşmeyen bir nedenle hayatını kaybetti.  Son zamanlarda grubun yeniden biraraya gelmesiyle adından tekrar bahsettiren ünlü grup bugün alınan acı haberle yıkıldı. 2000'li yıllara damgasını vuran ünlü Zombie şarkısı ile müzik piyasasında adından sıkça bahsettiren grup ve solist önümüzdeki günlerde Zobie şarkısının yenilenmiş versiyonu ile hayranlarıyla buluşmayı planlıyordu.

Yayınlanma:
Cranberries Solisti Dolores O'Riordan Hayatını Kaybetti

Ünlü Rock grubu Cranberries solisti Dolores O'Riordan henüz netleşmeyen bir nedenle hayatını kaybetti.

Son zamanlarda grubun yeniden biraraya gelmesiyle adından tekrar bahsettiren ünlü grup bugün alınan acı haberle yıkıldı. 2000'li yıllara damgasını vuran ünlü Zombie şarkısı ile müzik piyasasında adından sıkça bahsettiren grup ve solist önümüzdeki günlerde Zobie şarkısının yenilenmiş versiyonu ile hayranlarıyla buluşmayı planlıyordu.

Bu sabah alınan üzücü haber müzik dünyasında bomba gibi düştü.

Son zamanlarda bipolar bozukluk tedavisi gören ünlü solist Dolores O'Riordan Londrada ölü bulundu. Hard Rock grubu Bad Wolves ile sahne almayı planlayan ünlü solistin ölü bulunması hayranlarını üzdü.

The Cranberries, 1989'da İrlanda'da kurulan bir rock grubudur. Grubun tarzı çoğunlukla alternatif rock ile ilişkilendirilse de indie pop, post-punk, İrlanda folk müziği ve pop rock öğeleri de taşır.

1989 yılında The Cranberry Saw Us adıyla kurulan grup, 1990'da yayımladıkları Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? albümüyle uluslararası bir başarı yakaladı. Ticari açıdan 90'lı yılların en başarılı rock grupları arasında gösterilen The Cranberries, dünya çapında 40 milyon albüm sattı.

Grup, altı yıllık bir aranın ardından 2009'da yeniden bir araya geldi ve turneye çıktı. Mayıs 2011'de 6. stüdyo albümleri Roses'ı kaydettiler ve Şubat 2012'de yayımladılar. Nisan 2017'de ise İrlanda Oda Orkestrası ile birlikte kaydettikleri, eski şarkılarının yeni yorumlarını içeren Something Else albümünü yayımladılar.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.