Crazy Taxi Oyununun Uçan Araba Versiyonu Mile High Taxi Geliyor

Bir dönemin en popüler oyunlarından olan Crazy Taxi oyunun özel bir versiyonu, bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirildi. 2000’li yıllarda arabaların uçacağı iddialarını tiye almak için yapılan bu versiyon, oyun severleri...

Yayınlanma:
Crazy Taxi Oyununun Uçan Araba Versiyonu Mile High Taxi Geliyor

Bir dönemin en popüler oyunlarından olan Crazy Taxi oyunun özel bir versiyonu, bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirildi. 2000’li yıllarda arabaların uçacağı iddialarını tiye almak için yapılan bu versiyon, oyun severleri geçmişe götürdü.

Eski bilim kurgu filmlerinde, bilim geleceği noktayı işaret etmek için 2000’li yıllarda arabaların uçacağı iddiası, çok sık dile getirilirdi. Otomobillerin uçmaya başlaması ile birlikte uzay çağına geçiş yapılacağına inanılıyordu.

Ancak maalesef bu beklentiler gerçekleşmedi. Her ne kadar uçan arabalara dair çalışmalar devam etse de, 2023 itibariyle arabalar halen uçmuyor.

Bir dönemin en popüler oyunlarından olan Crazy Taxi, bu düşünceyi tiye almak için bir geliştirici tarafından uçan araba oyununa çevrildi. Uçan arabalı versiyonun ismine ise Mile High Taxi adı verildi.

Uçan Araba İddiaları Tiye Alındı

Bağımsız geliştirici, neden böyle bir girişime başladığını anlatırken, bilim kurgu filmlerindeki hikayelere atıf yapıyor. 1980’li ve 1990’lı yıllardaki filmlerde, 2000’li yıllara gelindiğinde arabaların uçacağı iddiaları dile getiriliyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=j2qJ-iwWhFE

Geliştirici, bu iddialar gerçekleşmeyince oyunu yapma fikrinin oluştuğunu ifade etti. Esasen uçan araba fikri, geçmişten günümüze tazeliğini koruyan ve bu alanda farklı çalışmalar yapılan bir konu olmuştur. Her ne kadar şimdiye kadar bu iddia gerçek olmasa da, ilerleyen yıllarda gerçek olabilir.

Uçan araba iddialarını bir kenara bırakacak olursak, geliştirilen oyunun oldukça keyifli olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.