CTE 978 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı (Başvuru Nasıl Yapılır, Başvuru Esnasında İstenen Evraklar Nelerdir?)

CTE tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan sözleşmeli personel alımına başvurular başladı. İşte ilgili ilana başvuru şartları ve başvuru hakkında bilinmesi gereken detaylar.

Yayınlanma:
CTE 978 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı (Başvuru Nasıl Yapılır, Başvuru Esnasında İstenen Evraklar Nelerdir?)

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 978 sözleşmeli personel alımı için başvurular alınmaya başlandı.

Başvuruların alınmaya başlaması ile birlikte memur adaylarının en çok aradığı kelimelerden biri de ilana başvuruların nasıl yapıldığı oldu. İşte CTE 978 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri, detayları, şartları ve başvuru esnasında istenen evraklar.

Başvuru Şartları

İKM Özel Şartları

# En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 13 Ocak 2017 itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, merkezî sınavın (KPSS-2016) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak

# Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm.’den kısa boylu olmamak,

Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak.

Ceza İnfaz Katibi Özel Şartları

# Fakülte veya yüksek okulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak.

Yukarıda sayılanlar dışında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya en son başvuru tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

Sağlık Memuru Özel Şartlar

Meslek liselerinin hemşirelik, toplum sağlığı veya acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak ya da bu bölümlerin lisans veya önlisans programlarından mezun olmak.

Şoför Alımı Özel Şartları

# En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

# E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

Teknisyen Başvuru Şartları

# En az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,

Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak.

Aşçı Başvuru Şartları

# En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Halk Eğitim Müdürlükleri veya diğer resmî kurum ve kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak,

Başvuru Esnasında İstenen Evraklar

# Başvuru Formu,

# Öğrenim Belgesinin Aslı veya Onaylı Örneği (Diploma),

# KPSS Sonuç Belgesi,

# Özel Başvuru Şartlarında İstenen Belgeler.

Başvuru Tarihi

Başvurular 2-13 Ocak tarihleri arasında Adalet komisyonlarından alınacaktır.

Sözleşmeli personel alım izni verilen komisyonlar ve alım sayıları için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.