CTE 978 Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor (Sonuçlar Nerede Açıklanacak?)

CTE en az lise mezunu 978 personel alımına ait sonuçlar bugün açıklanıyor. İşte sonuçların açıklanacağı adres ve sonuçlara göre uygulama sınavı tarihleri.

Yayınlanma:
CTE 978 Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor (Sonuçlar Nerede Açıklanacak?)

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından alınan ve geçtiğimiz hafta sona eren personel alımı başvuru sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. İlgili personel alımına başvuruda bulunan adaylar, internet üzerinde personel alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla beklerken, CTE tarafından daha önceden yayımlanan personel alımı başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarının 18 Ocak günü duyurulacağı belirtildi. Peki başvuru sonuçlarını nereden öğrenebilirim? Başvuru sonuç duyurusu hangi sitede yayımlanacak? İşte ilgili ilana ait detaylar.

Başvuru Sonuçlarına Nereden Bakabilirim?

CTE personel alımı başvuru sonuçları 18 Ocak günü tahmini olarak mesai bitimine kadar yayımlanmış olacaktır. Sonuçları kontrol etmek isteyen adaylar, başvurdukları komisyonun resmi internet sitesine girerek öğrenebileceklerdir. Örneği İzmir İnfaz Koruma Memurluğuna başvuran bir aday için , izmir.adalet.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak. Sizde başvuru sonucunuzu öğrenmek için yukarıdaki url adresinde bulunan il isminin yerine başvurduğunuz ilin ismini yazın. Başvuru sonuçları sadece internet üzerinde yayınlanacak olup ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır.

Mülakatlar Ne Zaman?

İnfaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri 23 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

Katipler için 25 Ocak 2017 tarihinde adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazmadıklarının tespiti için uygulama sınavı yapılacaktır.

Şoförler için uygulama sınav tarihi: 30 Ocak 2017 tarihinde yapılacaktır.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.