CTE Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kaç Katı Aday Mülakata Çağrılacak?

CTE personel alımı başvurularının sona ermesinin ardından ilana başvuran binlerce aday, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. İşte CTE personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih ve her bir pozisyon için mülakata çağrılacak aday sayısı.

Yayınlanma:
CTE Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kaç Katı Aday Mülakata Çağrılacak?

CTE en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından ilgili personel alım ilanına başvuruda bulunan adaylar, sözlü mülakata çağrılacak olan listenin açıklanmasını beklemeye başladı. Peki Ceza ve Tevkifecleri sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü sınava çağrılacakların listesi hangi sitede yayımlanacak? İşte CTE personel alımı ile ilgili detaylar.

Ceza ve Tekkifevleri tarafından, resmi internet sitesinde ve Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayımlanan ilanlar ile en az lise mezunu 300 infaz ve koruma memuru, 317 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 43 diğer sağlık personeli (sağlık memuru),  32 teknisyen, 215 destek personeli (şoför), 43 destek personeli (aşçı), 28 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplamda 978 sözleşmeli personel alımına Türkiye genelinde binlerce başvuru yapıldı.

Sözlü Sınava Çağrılma Nasıl Olacak?

İlgili personel alımı ilanına başvuruda bulunan adaylardan, her bir pozisyona başvuranlardan ayrı ayrı olmak üzere en yüksek KPSS puanı ile başvurandan başlamak şartı ile infaz koruma memuru, sağlık memuru, aşçı, kaloriferci ve teknisyen adaylar için alınacak personel sayısının 5, şoför için 10, ceza infaz kurumu katibi için de 20 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman? Başvuru Sonuçlarına Nereden Bakabilirim?

İlgili ilana başvurular 13 Ocak günü sona ermiş olup, başvuranlardan KPSS puanına göre sıralama 18 Ocak tarihinde adaylara duyurulacak. Başvuru sonuçlarına, başvurulan adliyelerin resmi internet sitesi üzerinden veya 5haber.com adresinden ulaşabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.