Çukur 10. Bölüm Sansürsüz (Bipsiz) Şekilde Yayınlandı (Çukur Son Bölüm)

Ekranların sevilen yeni dizisi Çukur'un yeni bölümü yayınlandı. Yeni bölümün TV'de yayınlanmasının ardından dizi dijital platformda da yayınlandı. Peki Çukur'un son bölümünde neler yaşandı? Çukur'un yeni bölümünü nasıl izlerim?

Yayınlanma:
Çukur 10. Bölüm Sansürsüz (Bipsiz) Şekilde Yayınlandı (Çukur Son Bölüm)

Show Tv ekranlarının sevilen yeni dizisi Çukur, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi.

Show Tv ekranlarında yayımlanan ve yayımlandığı her bölümü ile reyting rekorları kıran Çukur dizisi, 25 Aralık akşamı 10. bölümü ile ekranlara geldi. Dizi saatinin gelmesi ile birlikte takipçiler ekran başındaki yerini alırken on binlerce takipçi de diziyi televizyonda izleyemedi. Diziyi ekranlarda izleyemeyen takipçiler ise internet üzerinden Çukru'un yeni bölümünü araştırmaya başladı. Peki Çukur'un son bölümünde neler yaşandı? Çukur'un 10. bölümünü sansürsüz şekilde nasıl izlerim? Çukur yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte Çukur dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve Çukur dizisinin izlenebileceği platformlar.

Çukur'un ekranlara gelen son bölümü önceki bölümde biten sahne ile başladı. Serdar'ı köşeye sıkıştıran Yamaç tam onu öldürecekken Sena gelir ve Yamaç'ın dikkatini dağıtır. Tam bu anda silah ateş alır ve kurşun Yamaç'ın ensesini sıyırır.

Öte yandan Serdar'ın adamları Çukur'u basar ve İdris'in evine doğru hareket eder. Bunu gören Vartolu ise adamlarını toplar ve Sultan ile evdeki diğer kadınlara saldırmaya çalışanları tek tek öldürür.

Serdar ise öldü zannedilir ancak Serdar ölmemiştir. Yaralı şekilde sürünerek vurulduğu yerden uzaklaşan Serdar Selim'i arar ve kendisine yardım etmesi için onu tehdit eder. Bu durum karşısında Selim çılgına döner ama yapacak bir şeyi yoktur.

Yeni Bölüm Yayımlandı

Çukur'un yeni bölümü Show Tv dijital platformunda yayınlandı. Sansürsüz şekilde yayınlanan dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/cukur-sezon-1-bolum-10-izle/48747

Çukur'un yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5HABER.COM ANDROİD UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.