Çukur Yeni Bölüm İkinci Fragmanı Yayında (Çukur 10. Bölüm 2. Tanıtımı-Sena Yamaç'ı Terk Ediyor)

Son dakika haberi: Ekranların sevilen yeni dizisi Çukur'un yeni bölüm ikinci fragmanı yayımlandı. Yayımlanan yeni fragmanda savaşın başladığı görülüyor. Öte yandan Sena Yamaç'ı terk etme kararı alıyor.

Yayınlanma:
Çukur Yeni Bölüm İkinci Fragmanı Yayında (Çukur 10. Bölüm 2. Tanıtımı-Sena Yamaç'ı Terk Ediyor)

Show Tv ekranlarının sevilen yeni dizisi Çukur'un 10. bölüm ikinci fragmanı yayımlandı.

Yüz binlerce vatandaşın büyük bir merak ve heyecanla beklediği Çukur dizisinin yeni bölümü için geri sayımda sona eriyor. 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekranlara yeni bölümü ile gelecek Çukur'un yeni bölüm ilk fragmanı geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. İlk fragmanın ardından yeni bölüm fragmanında ikinci kısım yayınlandı. Peki Çukur yeni bölümde neler yaşanacak? Çukur'un yayımlanan yeni fragmanında neler yaşanıyor? Çukur saat kaçta başlayacak?

Yayımlanan yeni bölüm ikinci fragmanında Çukur savaş alanına dönmektedir. Silahların çekildiği ve çatışmaların başladığı yeni bölümde çatışmada Vartolu da vardır.

Öte yandan Sultan Sena ile Yamaç hakkında konuşur. Çukur'un asıl yüzünü Sena'ya anlatan Sultan, Sena'ya ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin der. Bu sözü düşünen Sena ise Yamaç'a Çukur'dan gideceğini söyler. Bu söz karşısında Yamaç büyük şok yaşar.

İşte Çukru'un yayımlanan 10. bölüm 2. fragmanı:

Çukur 10. Bölüm ilk fragmanına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Yapım ve Oyuncu Ekibi

Senaryo: Gökhan Horzum, Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu, Yönetmen: Sinan Öztürk İdari Yapımcı: Yamaç Okur, Müzik: Toygar Işıklı, 2. Yönetmen: Özgür Sevimli, Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay, Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu,

Oyuncu Kadrosu Yamaç: Aras Bulut İynemli, Sena: Dilan Çiçek Deniz, İdris: Ercan Kesal, Sultan: Perihan Savaş, Kahraman: Mustafa Üstündağ, Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil, Selim: Öner Erkan, Aliço: Rıza Kocaoğlu, Muhittin: Nebil Sayın, Celasun: Kubilay Aka.

Çukur yeni bölüm Pazartesi günü saat 20,00'da yayınlanacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.