Çukurova Rock Festival Programı ve Festivale Katılan Sanatçılar Açıklandı

Adana'da gelecek ay düzenlenecek olan Çukurova Rock Festivali programı ve festival kapsamında sahne alacak isimler belli oldu. İşte Festival takvimi ve festivalde sahne alacak sanatçılar ile gruplar.

Yayınlanma:
Çukurova Rock Festival Programı ve Festivale Katılan Sanatçılar Açıklandı

Adana'da rock festivali coşkusu için geri sayım başladı. Gençlerin ve rock severlerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği Çukurova Rock Festivali'nin tarihi açıklandı. Alınan son bilgilere göre Çukurova Rock Festivali 12-13-14 Mayıs tarihlerinde gerçeklşecek.

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi Merkez Park içinde bulunan Galeria AVM çim alan üzerinde yapılması planlanan festival kapsamında sahne alacak olan gruplar ve sanatçılar şu şekilde; Pentagram, Mor ve Ötesi, Athena, Feridun Düzağaç, Teoman, Selda Bağcan.

Geçtiğimiz yıl 70'den fazla sanatçının katılımı ile gerçekleşen festivale 100 binden fazla müzik sever akın etmişti. Zeytinli Rock Festivali'ni düzenleyen Milyon Yapım'ın organize ettiği etkinlik Adana, Mersin ve Gaziantep başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından müzikseverleri buluşturacak. Günde 7 sanatçının sahne alacağı festival için günlük ve kombine bilet satışları bulunuyor.

Festival Programı

12 Mayıs Cuma: Pentagram, Mor ve Ötesi, Pilli Bebek, Kurban, Kurtalan Ekspres, Direc-t, Madcap

13 Mayıs Cumartesi: Athena, Feridun Düzağaç, Seksendört, Umut Kuzey, Flört, Çamur, Anatolik

14 Mayıs Pazar: Teoman, Selda Bağcan ve Boom Pam, Adamlar, Baba Zula, Deniz Tekin, Süpernova.

5haber.com  |   Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.