Çukurova Rock Festivali, tüm coşkusuyla devam ediyor

Adana'da düzenlenen Çukurova Rock Festivali, önceki gün kapılarını ziyaretçilerine açtı. İşte festival kapsamında sahne alan isimler ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Çukurova Rock Festivali, tüm coşkusuyla devam ediyor

Adana'da düzenlenen ve bir gelenek haline gelmiş olan Çukurova Rock Festivalinin bu yılki etkinlikleri, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivalinin başlangıcının yapılması ile birlikte coşku dolu anlar da yaşanmaya başladı.

Adana'nın merkez Seyhan İlçesinde, Merkez Park içinde bulunan Galleria AVM'nin yanındaki Çim Alan’da önceki gün başlayan festivalin ilk günü The Madcap konseriyle başlarken; ondan sonra sırasıyla Direc-t, Kurtalan Ekspres, Kurban, Pilli Bebek, Mor ve Ötesi, Pentagram sahne aldı. Festivale, kentte yaşayan ve çevre illerden gelen müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişi, konser ve çadır alanlarını erken saatlerde doldurdu. Çukurova Rock Festivali’nde bugün Athena, Feridun Düzağaç, Seksendört, Umut Kuzey, Flört, Çamur, Anatolik yarın da Teoman, Selda Bağcan & Boom Pam, Pinhani, Adamlar, Baba Zula, Deniz Tekin, Süpernova sahneye çıkacak.

Önceki gün başlayan ve bugün de devam eden ,Çukurova Rock Festivali, 14 Mayıs günü sona erecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.