Çukurova Üniversitesi En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapıyor (Başvuru Özel Şartları)

Çukurova Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfası üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı. yayımlanan ilanda farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere 38 personel alımı yapılacağı bildirildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? Son başvuru tarihi ne zaman?

Yayınlanma:
Çukurova Üniversitesi En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapıyor (Başvuru Özel Şartları)

Çukurova Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfası üzerinden yayımladığı ilan ile en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu.

DPB üzerinden geçtiğimiz gün yayımlanan ilanda Çukurova Üniversitesi hemşire, sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni pozisyonlarında istihdam etmek üzere 38 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personellerin 26'sı hemşire, 2'si anestezi teknikeri, 1'i radyoloji, 2'si tıbbı görüntüleme teknikeri, 6'sı tıbbi laboratuvar teknikeri, 1'i sağlık fizikçisi pozisyonunda istihdam edilecek.

Başvuru Genel Şartları

İlana başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması,  Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması, askerlikle ilgisi bulunmaması, askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirmiş olması, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olması gerekmektedir.

KPSS Şartı

Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2016 KPSSP3 grubu puanı, Ön Lisans Mezunları İçin 2016 KPSSP93 Puanı, Ortaöğretim Mezunları İçin 2016 KPSSP94 Puanı esas alınacaktır

Başvuru Özel Şartları

*Aranan nitelikleri belgelemek zorunludur.

1-Cardio Pulmoner Resusitasyon Belgesi

2-Neonatal Resusitasyon Programı Belgesi

3-Çocuklarda İleri Yaşam Desteği Programı Belgesi

4-Hemodiyaliz Hemşireliği Sertifikası

5-Göz Banka Teknisyeni Yeterlilik Sertifikası

6-Speküler Mikroskopi Sertifikası

Başvuru

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki evraklarla birlikte 25 Aralık tarihine kadar üniversitenin Personel Daire Başkanlığı İşçi Bürosuna şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

# Başvuru formu (Üniversitenin web adresinden alınacak)

# Kimlik fotokopisi,

# Mezuniyet belgesinin fotokopisi,

# 1 fotoğraf,

# Taahhütname,

# KPSS sonuç belgesi (Üniversitenin web adresinden alınacak)

Başvuru sonuçları, başvuruların sona ermesinin ardından sonraki bir hafta içinde üniversitenin resmi internet sayfasından duyurulacak.

Memur alım haberleri için 5haber'i takipte kalın.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.