Cumhurbaşkanı Erdoğan sanat ve spor camiasından ünlü isimlerle iftarda buluştu (Kimler katıldı?)

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iftar yemeği düzenlendi ve düzenlenen yemeğe spor ile sanat camiasından ünlü isimler katıldı. İşte törenden kareler ve detaylar.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanat ve spor camiasından ünlü isimlerle iftarda buluştu (Kimler katıldı?)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ramazan dolayısıyla bir iftar yemeği verdi ve spor ile sanat dünyasının ünlü isimlerini programda konuk etti. İşte spor ve sanat camiasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar programına katılan ünlü isimler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftar yemeğine ünlü sanatçılar Alişan ve Ece Erken katılırken programa katılan diğer isimler şu şekilde: Bülent Ersoy, Mustafa Yıldızdoğan, Bülent Serttaş, Sibel Can, Hülya Avşar, Emel Sayın, Nur Yerlitaş.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen iftar yemeğinden bazı görüntüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Depremzedelere Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan programda yaptığı konuşmada Ege'de meydana gelen deprem nedeniyle bölgedekilere geçmiş olsun dileklerini, "Depremden etkilenen yerleşim yerlerindeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyorum." şeklinde iletti.

AKM Projesi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında AKM projesi ile ilgili, "Taksim'deki AKM projesi bitti, yıkıp yeniden güzel bir eseri İstanbul'a kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.