Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Doğum Günü Sürprizi (Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaç Yaşına Girdi?)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğum günü vesilesi ile bir sürpriz yapıldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan sürpriz.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Doğum Günü Sürprizi (Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaç Yaşına Girdi?)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğumunun 63. yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün doğum günü. 63 yaşına giren Erdoğan için Kısıklı'da kısa bir kutlama yapıldı. Saat 14:00 sularında evinden çıkan Erdoğan kendisini çiçekler ve pankartlarla bekleyen kalabalığı görünce makam aracını durdurdu. Doğum gününü kutlayan yurttaşların yanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiçeği kabul edip kutlama için teşekkür etti. Engelli bir çocuk annesiyle bir grup genç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan bu sürpriz kutlamanın ardından Mabeyn Köşkü'ne geçti.

Mabeyn Kökünde Kutlama Yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mabeyn Köşkü'nün girişinde de kutlama yapıldı. Çoğunluğu gençlerden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup Erdoğan'ı girişte karşıladı. "Evet" yazılı dövizler taşıyan gençler, "Allah uzun ömürler versin yazılı" pankartlar açtı. "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" şarkısını söyleyen gençlere Erdoğan ajanda dağıttı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.