Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şırnak'ta Saldırı Korkusu: Bir Anda Koştu ve..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak ziyareti sırasında saldırı korkusu yaşandı. Yaşananlar kameralara an be an yansıdı.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şırnak'ta Saldırı Korkusu: Bir Anda Koştu ve..

Şırnak'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şırnak 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde önceki gün önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salonda bulunanlarla vedalaşırken, bir anda platforma bir vatandaş çıktı.

Platformu çıkan ve korumalarını hızlı şekilde geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşan vatandaş ona sarıldı. Ancak geliş hızı ve bir anda sahneye fırlaması panik yaratan vatandaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan tedirginliğe kapıldığı için kolu ile itti. Yaşanan karmaşa sonrası vatandaş, Cumhurbaşkanı korumaları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

O anlar ise an be an kameralara yansıdı. İşte o anlar.

Cumhurbaşkanının Açıklaması

Şırnak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Amerikan yönetimini bir an önce Genel Kurul’da oluşan dayanışma tablosunu doğru okuyarak hatasından dönmeye çağırıyorum. Yanlışta ısrar ederek gerilimi daha fazla tırmandırmanın kimseye faydasının olmadığı, atılan her adımla bir kez daha ortaya çıkıyor.

Amerikan ve İsrail yönetiminin provokatif tutumları, yalnızca bölgedeki fanatiklerle terör örgütlerini mutlu ediyor. Bu tür şımarık tavırlardan sadece ve sadece, kan, gözyaşı, çatışmalardan beslenen kesimler memnuniyet duyuyor. Türkiye olarak ilk kıblemiz Kudüs’ü işgalcilerin, eli kanlı katillerin insafına asla terk etmeyeceğiz. Kudüs’ün tarihi statüsünün bir emrivakiye kurban edilmesine kesinlikle rıza göstermeyeceğiz.

Kefenizimi Giyip Çıktık

Terör örgütlerinden, vesayet odaklarından, darbe heveslilerinden, bütün bunlardan gelen gizli açık yüzlerce tehdide rağmen hakkı söylemekten, halkımızın gösterdiği istikamette yürümekten asla çekinmedik. Ne bölücü örgüte ne FETÖ’cülere ne de bunların yularını elinde tutan güç odaklarına boyun eğmedik. Kefenimizi giyerek çıktığımız bu kutlu yolda istiklalimiz için, ezanımız için, bayrağımız, vatanımız için, tüm mazlum ve mağdurların hakkı için mücadele etmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.”

5HABER.COM ANDROİD UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.