Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Final Four şampiyonluğunu tebrik etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Şampiyonu olması vesilesi ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Şampiyonu olması dolayısıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bir tebrik telgrafı göndermiştir"

Meydanlarda Şampiyonluk Coşusu

Fenerbahçe'nin Eurolig'deki final maçını İstanbul'un birçok ilçesinde olduğu gibi Avcılar'da da dev ekrandan izleyen binlerce taraftar karşılaşmanın bitiminde büyük kutlama yaptı.

Fenerbahçe taraftarlarının dev karşılaşmayı izleyebilmesi amacıyla Silivri, Beylikdüzü, Küçükçekmece'nin yanı sıra Avcılar'da da Merkez Mahallesi'ndeki Havuz Meydanı'nda belediye tarafından dev ekran yerleştirildi. Gün boyu süren hazırlıkların ardından taraftarların bir bölümü yerlerde oturarak karşılaşma saatini beklemeye başladı. Meşaleler yakarak ve takımları lehine tezahürat yapan binlerce kişi karşılaşmanın başlaması ile büyük heyecan yaşadı. Sarı- laciverliler'in Olimpiyakos'u yenerek şampiyon olması üzerine meydan büyük kutlamaya sahne oldu. Meşalelerden göz gözü görmez olurken, Fenerbahçe Marşı'nın ardından İzmir'in Dağları'nda marşı söylendi. Meydandan uzun süre ayrılamayan taraftarlar daha sonra araç konvoyları oluşturdu.

Sinan Erdem'de Coşku

THY Euroleauge'de Yunanistan ekibi Olympiakos'u yenerek şampiyon olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarların mücadelenin oynandığı salonun çevresinde yaptığı kutlamalar sürüyor.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu elde etmesinin ardından yüzlerce taraftar, Sinan Erdem Spor Salonu çevresinde meşaleler yakıp marşlar söyleyerek şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşıyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.