Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Referandum Anket Açıklaması: Sayı vermeyeyim ama

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, referandum anketi ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum anketi açıklaması.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Referandum Anket Açıklaması: Sayı vermeyeyim ama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal 24'te son dakika referandum açıklaması geldi.

Referandum öncesi anketler ile ilgili katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, evet oylarının açık ara önde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor. Bizim meselemiz şu anda öyle bir oran çıkmalı ki, bu bir defa bu ülkenin hizmetinde olan bütün insanlara öz güven kazandırmalı." sözlerini söyledi.

Yenikapı'dan Mutlu Ayrıldık

Bugün düzenlenen Yenikapı mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingil olumlu geçtiğiniz ve mitingten mutlu bir şekilde ayrıldıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu mitingden çok mutlu olarak ayrıldık. İletişimi halkımla orada gerçekten meydanların dilini biraz bilirim bunu da burada yakaladım. Bugüne kadar tabi bir çok büyükşehiri dolaştım ve bütün bu büyükşehirlerde de aynı heyecanı aynı coşkuyu gördük. Bu hafta içerisinde yine gideceğimiz büyükşehirler var. Mesela yarın İzmir'deyiz, İzmirle buluşacağız." ifadelerini kullandı.

Referandum Yatırımları Fişekleyecektir

Referanduma değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evet oranı öyle bir oran olmalı ki insanlarımıza özgüven vermeli. Öyle olursa bu ülkede biiznillah terör olmaz, yatırımda sekme olmaz. Bir işadamının yatırımcının ülkeye bakışı nedir bu ülkede terör var mı diye bakar. Yatırımlarda sıçrama dönemine ulaşalım. 16 Nisan bunu fişekleyecektir. Bu bakımdan önemsiyorum, meydanları da bu bakımdan önemsiyorum ve inşallah bunu haftaya pazar akşamı göreceğiz.

İkili görüşmelerimizde heyetler arası görüşmelerde paylaşılan konular. Ben de kendileri ile yaptığım görüşmelerde bunu söylüyorlar. 16 Nisan'da neye evet dendiği zaman dikkat ederseniz bizim slogan başlıklarında bir de İstikrarlı bir Türkiye için evet mi diyoruz." ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.