Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamudan İhraç Edilen 95 Bin Memur Hakkında Flaş Açıklama

Katıldığı Muhtarlar Toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamudan ihraç edilen memurlara da değindi. İhraç edilen memurların mağdur edildiği eleştirilerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamudan İhraç Edilen 95 Bin Memur Hakkında Flaş Açıklama

Kamuda terör örgütü temizliği hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir son dakika açıklaması geldi.

Son günlerde gündemde sıkça konuşulan kamudan ihraç edilen personeller mağdur ediliyor tartışmalarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duruma açıklık getirdi.

Bugün düzenlenen Muhtarlar toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ana gündem maddesi yine terörle mücadele oldu. Terör örgütleri ile kamuda, sokakta ve dağda mücadelenin tüm kararlığı ile devam ettiği belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye de değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ soruşturmalarında mağdurlar olduğunu iddia edenlere yönelik eleştiride bulunurken, dönemin Doğu ve Batı Almanya'sından örnekler göstererek, "Darbe girişimi sonrasında FETÖ operasyonlarında 43 bin kişi tutuklandı. 95 bin kişi kamudan ihraç edildi. Bazıları diyor ki 'Bu insanlar mağdur edilmiyor mu?'. Ne mağduru? Doğu Almanya-Batı Almanya birleşmesinden sonra devletin yapılanmasında 600 bin kişi çıkarıldı. Ne zannediyorsunuz? Bir devlete ihanet olacak, bu ihanet edenler devletin içerisinde olacak. Siz yeniden bir inşa, ihya hareketi yapacaksınız. Hala bu mikroplar, virüsler, hainler orada duracak? Böyle bir şey olamaz. Daha bu temizlik yapılmış, bitmiş değil. Daha çok işimiz. Bu bitecek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmanın tamamı için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, memur alım haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.