Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Taşeron İşçi ve Öğretmen Ataması Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir son dakika açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında taşeron işçilerin durumuna ve öğretmen aramalarına değindi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Taşeron İşçi ve Öğretmen Ataması Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi.

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlere ve taşeron işçilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Öğretmenlere yönelik 10 bin kadro açıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,. Ağustos'tan sonra bir 10 bin daha ilave edileceğini açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Cumhurbaşkanıyım, 2019'un Ağustos'una kadar Cumhurbaşkanıyım. Hükümet 2019'un Kasım'ına kadar zaten hükümet. Şu anda bu süreç bu şekilde zaten devam edecek. Bizim bazı şeyler için telaşımız yok ama biz bir sistem değişikliğiyle ülkemize sıçrama yaptırtalım istiyoruz" dedi.

Erdoğan, "Kadınların kıyafetleriyle değil tıpkı erkekler gibi kafalarının içindeki fikirle değerlendirilmesi gerektiğini söyledik. Bunun için siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hiçbir ayrımla uğraşmadık. Başı açık-başı kapalı ayrımı asla yapmadık. Tam tersine böyle davrananların karşısına dikildik" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAK-İŞ'in İstanbul'da düzenlediği 6. Uluslararası Kadın Buluşmasına katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadınların kıyafetleriyle değil tıpkı erkekler gibi kafalarının içindeki fikirle değerlendirilmesi gerektiğini söyledik. Bunun için siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hiçbir ayrımla uğraşmadık. Başı açık-başı kapalı ayrımı asla yapmadık. Tam tersine böyle davrananların karşısına dikildik" dedi.

Gençlerimize ve Kadınlarımıza Güveniyorum

Referanduma değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müsterih olun, rahat olun, devletin ve siyasetin özellikle zayıf şekilde inşa edilmiş yapısı içinden kendilerine gizli iktidar gücü devşirenlerin inşallah sonu geliyor. Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlara, milletimiz ben inanıyorum ki 16 Nisan'da nihai tokadını vuracak, son sözünü söyleyecektir. Bu konuda iki kesime çok güveniyorum; birisi gençlerimiz, diğeri kadınlarımız" şeklinde konuştu.

Referandum Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Cumhurbaşkanıyım, 2019'un Ağustos'una kadar Cumhurbaşkanıyım. Hükümet 2019'un Kasım'ına kadar zaten hükümet. Şu anda bu süreç bu şekilde zaten devam edecek. Bizim bazı şeyler için telaşımız yok ama biz bir sistem değişikliğiyle ülkemize sıçrama yaptırtalım istiyoruz. Biz şu 14 sene içerisinde ne tür engellerle karşılaştığımızı gayet iyi biliyoruz. Ama diğerlerinin böyle bir durumu oldu mu? Yok. Onların dikili ağacı yok bu ülkede. Onlar çukur eşmekle meşgul, onlar yer altına konaklama yerleri yapmakla meşgul, onlar Hakkari'ye gidip başkalarının paçavralarıyla miting yapmakla meşgul, biz ise bayrağımızla yürümekle meşgulüz" ifadesini kullandı.

Taşeron Açıklaması.

Taşeron işçiler işle ilgili de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aynı şekilde işçiler ve taşeronlar konusunda sayın Başbakan'ın da ifade ettiği gibi talimatlar verildi. O süreci de yakından takip edeceğiz." dedi.

Taşerona haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.