Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sesinden 'Evet Klibi' İlk Kez Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile Yenikapı'da gerçekleşen büyük miting de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden evet klibi yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden o klip.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sesinden 'Evet Klibi' İlk Kez Yayımlandı

Bugün Yenikapı'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleşen Evet mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden evet klibi gösterildi.

İlk kez gösterilen evet klibi, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken, klibin tamamlanması ile alkışlar ve bravo sesleri Yenikapı'yı inletti.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinden Evet Klibi

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Darbe İssiası Tepkisi

Başbakan Yıldırım, yaptığı konuşmasında ana muhalefet genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kontrollü darbe girişimi iddialarına,  "İstanbul'a 15 Temmuz gecesi gösterdiği o unutulmaz direniş için şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum İstanbul. Canlarını veren ama İstanbul'u, Türkiye'yi vermeyen şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 15 Temmuz'a tiyatro, kontrollü darbe diyenlere de İstanbul 16 Nisan'da cevap vermeye hazır mı? 8 ay önce bu meydanda darbeyi lanetleyen Kılıçdaroğlu, bugün '15 Temmuz kontrollü bir darbedir' diyor. Madem yalandı, senaryoydu Yenikapı mitingine katılıp neden millete yalan söyledin ey Kılıçdaroğlu. İstanbul bugün, 'sizi denize dökeceğiz' diyenlere Yenikapı Meydanı'ndan cevap veriyor. Muhteşemsin İstanbul, muhteşem" şeklinde yanıt verdi.

5haber.com |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.