Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını verdiği 180 günlük planda taşerona kadro olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Bakanlara 180 günlük plan talimatı verildi. Peki hazırlanacak eylem planında taşerona kadro var mı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını verdiği 180 günlük planda taşerona kadro olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan ilk MKYK ve MYK toplantılarının ardından parti organları, MKYK üyeleri, bakanlar ve aileleri iftarda bir araya geldi.

İftarda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 180 günlük bir eylem planı yaptıklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce 180 günlük bir program hazırlayacaklarını ve bu programın Haziran ayı sonu itibariyle başlatacaklarını belirterek, "Pek çok ülkenin çeyrek yüzyılda, yarım yüzyılda yaşamadığı hadiseyi biz 3 yıla sığdırdık. Milletimiz her birinde farklı yöntemlerin ve örgütlerin ön planda olduğu bu saldırıların hepsinde yanımızda yer aldı. Sürekli teyakkuz halinde tuttuğumuz milli reflekslerin de en küçük bir rehavete meydan vermedikleri için milletimizin her bir ferdine şükran borçluyuz.

Bu borcu ancak demokraside ve ekonomide yapacağımız yeni reformlarla milletimizin beklentilerine cevap vererek ödeyebiliriz. Üst üste pek çok fedakarlık talep ettiğimiz milletimizi rahatlatacak bir programı süratle hazırlayıp hayata geçirmek mecburiyetindeyiz.

Bunun için milletimizin karşısına ilk etapta 180 günlük, ikinci aşamada ise 2019'a kadar olan dönemi kapsayacak daha derinlikli bir eylem planı ile çıkacağız. 2023 hedeflerimizin provası mahiyetindeki bu çalışmaları kararlılıkla yürüteceğiz. Bölgemizin merkezinde olduğu küresel yeniden yapılanma sürecinde karşımıza çıkacak sınamaları güçlü şekilde karşılayabilmemiz için bu dönemi çok iyi değerlendirmemiz şart. Zamanımız az ama işimiz çok. Bunun için tek bir gün, saat dahi kaybetmeden gündemimizdeki meselelere yoğunlaşmalıyız. 180 günlük programı Haziran ayı sonu itibariyle başlatacağız. Hazırlık için yeteri kadar zaman var. Şuanda içinde bulunduğumuz Ramazan'ın bereketinden istifade etmeyi ihmal etmeyelim. Özellikle ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kollarına, özellikle ricada bulunuyorum, aman artık işi hafife almayacağız. Türkiye'de tüm siyasi hareketlerin gıpta ile baktığı bir çalışmayı biz ülkemizde sergileyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Eylem Planında Taşerona Kadro Olsun

Kadro bekleyen taşeron işçiler, adeta yılan hikayesine dönen kadro meselesinin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. Önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir açıklama yapmış ve üzücü bir açıklama yapmıştı. Müezzinoğlu, taşerona kadro takviminin henüz belirlenmediğini dile getirdi. Bu ise işçilerin kadro için biraz daha beklemesi anlamına geliyor.

Taşeron İşçiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjde Bekliyor

Müezzinoğlu'ndan umudu kaybeden taşeron işçiler, son olarak bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözeceğine inanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat ile 180 günlük hazırlanacak planda taşerona kadro meselesinin olması taşeron işçileri sevindirecek bir gelişme olacaktır.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden, işçi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba ekleyebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.