Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay eleştirileri ile ilgili yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Kızılay eleştirilerine yanıtı ne oldu?

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay eleştirileri ile ilgili açıklama yaptı. Tüm imkanları seferber ettik diyen Cumhurbaşkanı, Kızılay’a eleştirenlere sert çıktı. Kızılay’ın günde yaklaşık 2,5 milyon insana yemek ulaştırdığını söyledi. Kızılay’ın eleştirilmesi sadece haksızlık olur dedi.

Diğer yandan Kentsel dönüşüm hakkında da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerekli öngörüldüğü durumlarda tüm alt yapının da düzenlemesinin yapılabileceğini söyledi. Tüm yasal alt yapıyı geliştirmek amacıyla çalışmaların hızla yapılacak olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin seferberlik içerisinde olarak tüm imkanlarla elinden geleni yaptığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılayı Eleştirmek Haksızlık Olur Dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay ile ilgili yapılan eleştirilen haksızlıktan başka bir şey olmayacağını söyledi. Günde 2,5 milyondan fazla insana yemek dağıtan ve tüm yardımlarda yerini en güzel şekilde alarak katkı sağlamaya çalışan Kızılay’ın eleştiriye maruz kalması haksızlıktan başka bir şey değildir dedi.

Ülkemizde yaşanan depremle ilgili olarak açıklamalarına yer verirken, milletçe tüm yaralarımızı sarma niyeti içerisindeyiz dedi. Çalışmalar ile ilgili tüm imkanların en iyi şekilde yerine getirilmesi amacıyla çalışmaların seferberlik içerisinde yürütülmüş olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesine 13 bin iş makinesini de sevk ettiklerini ifade etti.

Çıkarılması Gereken Dersler Var!

Ülkemizde hiç istemediğimiz ama yaşamak zorunda kaldığımız depremden çıkarılması gereken derslerin olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha güzel yarınlara ulaşabilmek için milletçe seferberlik içerisinde çalışmalara devam ediyoruz dedi. CHP Başkanı Kılıçdaroğlunu da açıklamasına ekleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün ülkemiz için olmazsa olmaz öneme sahip çalışmaların başında yer aldığını söyledi. Bu nedenle ülkemizde mutlaka kentsel dönüşüme dair çalışmaların da yapılması gerektiğini söyledi. TOKİ çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu yaşanan deprem sonrasında çok daha iyi fark ettiklerini ve şiddetli meydana gelen deprem sonrasında tek bir TOKİ binasının yıkılmadığını söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.