Dacia Duster Fiyatlarındaki Fark Şaşkına Uğrattı! Görenler İnanamadı

Dacia Duster dizel, benzin ve LPG olmak üzere üç farklı seçenekleriyle satışta. Dacia Duster’ın fiyatını görenler gözlerine inanamadı.

Yayınlanma:
Dacia Duster Fiyatlarındaki Fark Şaşkına Uğrattı! Görenler İnanamadı

Araba piyasasında en güzel modeller tasarlanmaya devam ediliyor. Ayrıca pek çok markaya ait modellerinde satışları yapılıyor. Satış halinde olan Dacia Duster’in fiyatları da şaşkınlığa sebep oldu. Dizel, LPG ve benzinli seçenekleriyle satılan modelin, fiyat listesini görenler gözlerine inanamıyor.

SUV araç modelleri, araç piyasasını takip eden ve araç satın almak istenler tarafından favoriler arasında yer alıyor. Sevilen marka ve modellerin fiyatlarıyla ilgili sürekli olarak incelemeler yapılırken, Dacia Duster’in fiyat listesinde şaşırtan gelişmelerin olduğunu söylemek mümkün. Dacia Duster fiyat listesindeki gelişmelere bakıldığında inceleyenleri şaşırtan bazı detaylara yer vermiş olduğu fark ediliyor.

2.jpg

Dacia Duster Nasıl Özelliklere Sahip?

Dacia Duster özelliklerine genel bir bakış atmak isteyenler olabiliyor. Performans açısından verimli yanlarıyla kusursuz bir sürüş deneyiminden yararlanmanızı sağlayacak olan Dacia Duster, günde ortalama olarak 1000 adet üretiliyor.

Türkiye’de de üretimlerine devam edildiği Dacia Duster hem işlevselliği hem de şık tasarımlarıyla en iyi modeller arasında yer alıyor. Ülkemizde üretim ne kadar olduğuna bakıldığı zaman 152 bin 406 adettir. En fazla satışın gerçekleşmiş olduğu ülkelerden biri olarak ülkemizde bulunuyor. Dünyadaki satış listesini incelediğimiz zaman Türkiye’nin dördüncü sırada olduğunu belirtmek mümkün.

3.jpg

1.0 ve 1.03 turbo benzinli, ECO ve dizel gibi farklı seçeneklere sahip olan modelin donanım özellikleri kullanıcı beklentilerini karşılayacak seviyede. Yokuş kalkış sistemi, hız ayar ve sınırlayıcı sistemi, elektrikli ön cam, emniyet kemeri uyarısı, sis ve gündüz farları, 16 inç alüminyum jant özellikleriyle dikkat çeken şık tasarıma sahip.

Dacia Duster Şaşkınlık Yaratan İşte Fiyat Listesi

Dacia Duster 2023 yılı güncel fiyat listesi şaşırtmaya devam ediyor. İşte fiyat listesindeki güncel rakamlar şöyle;

  • Essential TCE 90 bg güncel fiyatı- 609 bin TL
  • Expression ECO G100 bg güncel fiyatı- 669 bin TL
  • Essential TCE 150 bg 4x4 güncel fiyatı- 712 bin TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.