Damla Ersubaşı Mustafa Keser Can ile Dünya Evine Girdi

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile adından bahsettiren başarılı oyuncu Damla Ersubaşı, Mustafa Keser Can ile önceki gün yapılan düğün ile evlendi.

Yayınlanma:
Damla Ersubaşı Mustafa Keser Can ile Dünya Evine Girdi

Damla Ersubaşı, önceki gün gerçekleşen düğün töreni ile evlendi.

Geçtiğimiz yılların sevilerek izlenen dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, önce akşam yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi. Başarılı oyuncu Damla Ersubaşı, uzun süredir birlikte olduğu iş adamı Mustafa Keser Can ile dünya evine girmeye 'Evet' dedi.

Damla Ersubaşı Kimdir?

21 Haziran 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Damla Ersubaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitimine halen devam ediyor.

Eski yılların en sevilen dizisi olan ve Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın başrollerini paylaştığı Yılan Hikayesi dizisinde rol alarak adından bahsettiren Ersubaşı, bunun yanı sıra birçok dizide de rol aldı. Damla Ersubaşı'nın oyunculukta adından bahsettirdiği yapım ise 2003 ile 2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile oldu.

Damla Ersubaşı, ayrıca LC Waikiki kataloglarında fotomodellik de yaptı. Damla Ersubaşı, son olarak 2014 yılında Sabit Kanca 2'de Zeliş karakterini canlandırdı.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.