Danıştay Başkanlığı En Az Lise Mezunu Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Danıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda en az lise mezunu kadrolu şoför alımı yapacağını belirtti. İşte ilgili ilana başvuru şartları ve başvuru tarihi.

Yayınlanma:
Danıştay Başkanlığı En Az Lise Mezunu Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Danıştay Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında en az lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi.

Danıştay'ın Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan ilanında, kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 8 adet şoför alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Danıştay Başkanlığının DPB'de yayımlanan ilanında ilgili personel alımına başvurular 20-29 Aralık tarihleri arasında alınacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, başvurular Danıştay Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden alınacak olup, başvurular son başvuru tarihi olan 29 Aralık gecesi saat 23.59' da sona erecektir.

Başvuru Şartları

Danıştay Başkanlığı tarafındna DPB resmi sitesinde yayımlanan ilanda ilgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, 31/12/2017 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olması, 2016-KPSS lisans ve 2016-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre (lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan türünden en az 60 puan almış olması, en az lise mezunu ve E sınıfı ehliyet sahibi olmaları şartları aranmaktadır.

Başvurularının alınmasının ardından, personel alımına başvuran adayların merkezi sınavda aldıkları puanlara göre sıralaması yapılacak olup, sıralamaya giren adaylar uygulama sınavına alınacak olup, uygulama sınavında başarılı olan adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınavda ise başarılı olarak sıralamaya giren adaylar, memur olarak işe başlayacaktır.

Personel alım ilanlarından, memur ilanlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.