Dead Space Yenilendi

2008 yılında piyasaya sürülen ve o dönemde çok büyük ilgi gören Dead Space yenilendi. Oyunun çıkışından 15 yıl sonra yenilenerek Dead Space Remake olarak piyasaya sürüldü. Bir nesli etkisine alan ve adeta rüyalarına giren bu oyunun yenilenmiş hali de büyük ilgi göreceğe benziyor.

Yayınlanma:
Dead Space Yenilendi

2008 yılında Motive Visceral Games tarafından geliştirilen Dead Space, yaklaşık 15 yıl önce oyuncuların beğenisine sunuldu. Xbox 360 ve Playstation 3 döneminde çıkan oyun, o dönemin en başarılı macera-korku oyunlarından biri olmayı başarmıştı.

Korku oyunlarının en önemli örneklerinden olan Dead Space, bu alana yön veren oyunlardan biri olarak kabul ediliyor. Gerilim dolu sahneleri, korkunç yaratıkları ile oyuncuların kabuslarına giren ve onları çok fazla etkileyen bir oyun olarak dikkat çekmişti.

Bir döneme damga vuran ve oyuncular üzerinde çok fazla etki bırakan oyun, 2023’te yenilendi ve Dead Space Remake olarak yeniden piyasaya sürüldü.

b3755c9d0809f4a87e2014246ea52925a96b3daf.jpeg

Dead Space Remake Beklentileri Karşılayacak Mı?

Dead Space Remake, 27 Ocak tarihinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. EA Motive Studio tarafından yenilenen oyun Elecrtonic Arts tarafından yayınlandı. Oyun konsolları ve PC sürümü olan oyunun etkileyici grafikleri ve atmosferi, oyuncuları etkisi altına alma konusunda son derece başarılı.

Oyun çıkalı 1 hafta olmasına karşın internet ortamında oyunculardan farklı yorumlar gelmeye başladı. Atmosferin çok başarılı olduğu, ses ve müziklerin başarılı şekilde kullanıldığı, hikayenin başarılı ve gizemli olduğu dile getirildi.

Bunların haricinde silah çeşitliliği, korkutucu düşmanlar ve efektif upgrade sistemi övgü aldı. Yorumlara genel olarak bakıldığında oyuncuların beklentileri karşılanmış gibi görünüyor.

Bazı oyuncular yan karakterlerin çok başarılı olmadığından, fotoğraf modunun olmamasından şikayet etti. Ayrıca fiyatının bir remake için yüksek olduğu da dile getirildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.