DEAŞ Azez'de Bombalı Araçla Saldırı Gerçekleştirdi: 25 Ölü (Yaralılar Kilis'e Getiriliyor) | Son Dakika

Suriye'de bulunan Azez bölgesinde DEAŞ militanları, bombalı araçla saldırı düzenledi. düzenlenen saldırıda 25 civarı ölü olduğu belirtilirken, yaralılardan 20'sinin Kilis'e getirildiği bilgisi alındı.

Yayınlanma:
DEAŞ Azez'de Bombalı Araçla Saldırı Gerçekleştirdi: 25 Ölü (Yaralılar Kilis'e Getiriliyor) | Son Dakika

Kilisin karşı bölgesinde bulunan Azez'de bugün meydana gelen bombalı saldırı sonucu yaralanan kişiler, Suriye tarafından Kilis'e getiriliyor.

Öğle saatlerinde Azez ilçe merkezinde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Azez Kaymakamlık binası yakınlarında meydana gelen şiddetli patlama, Kilis tarafından da duyuldu ve kısa süreli tedirginliğe yol açtı.

DEAŞ terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonrası sınır hattında alarm durumuna geçilirken, patlamada yaralananların Türkiye'ye getirilebileceği ihtimaline karşı da Kilis Devlet Hastanesi'nde hazırlık yapıldı.

20 Yaralı Geldi

Azez'de terör örgütü DEAŞ tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrası Kilis Devlet Hastanesi'ne 20 yaralı getirildi

Azez ilçe merkezinde meydana gelen patlamada yerel kaynaklar 25 civarında kişinin yaşamını yitirdiğini, yaralananların büyük bölümüne Suriye'de müdahale edildiği ve durumu ağır olanların Kilis'e gönderildiğini bildirdi. Kilis'e getirilen ve acil serviste tedavilerine başlanan yaralılardan durumu ağır olanlar ise Gaziantep'e sevk edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, terör operasyonlarından, dünya haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kilis

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.