Demet Akalın'ından, Kabinenin yeni Bakanına yorum

Sosyal medyayı yakından takip eden Demet Akalın, zaman zaman yaptığı yorumlarla hem eleştiriliyor hemde beğeni topluyor. Özellikle yazdığı yorumlarda yazım hataları yapan Demet Akalın, kabinenin açıklanması ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atanan, Mahinur Özdemir Göktaş' ın yaptığı paylaşıma jet yanıt verdi... İşte Demet Akalın'ın Bakan'a yaptığı yorum!

Yayınlanma:
Demet Akalın'ından, Kabinenin yeni Bakanına yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıkladı. Kabine'de Mahinur Özdemir Göktaş'a Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini verdi. Göktaş bir paylaşım yapınca Demet Akalın bakın yeni bakana ne yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında yeni kabine üyelerini açıkladı. Yeni Kabine'de Mahinur Özdemir Göktaş'a Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevi verildi.

Mahinur Özdemir Göktaş bakan olunca merak konusu da oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenen Göktaş sosyal medya hesabından yeni görevi ile ilgili paylaşım yaptı.

1024xauto-3.webp

Göktaş "Türkiye Yüzyılı kabinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak milletimize hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum" mesajını yayınladı.

Gül ve kalp emojisi koyduğu yorumunda Akalın "5 dil bilen bir Aile Bakanını yürekten kutluyorum. Kadına şiddetle alakalı sizi yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.