Demet Evgar Rolüne Nasıl Çalışıyor

Star TV'de başlayacak olan Avlu dizisi ve sinemada da Sofra Sırları ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu Demet Evgar, "Rolüme ya şarkılarla ya da rüyalarla çalışıyorum. Filmi ilk kafamda çekiyorum" ifadelerini...

Yayınlanma:
Demet Evgar Rolüne Nasıl Çalışıyor

Star TV'de başlayacak olan Avlu dizisi ve sinemada da Sofra Sırları ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu Demet Evgar, "Rolüme ya şarkılarla ya da rüyalarla çalışıyorum. Filmi ilk kafamda çekiyorum" ifadelerini söyledi.

Yönetmen Ümit Ünal'la, İstanbul Modern Sinema tarafından düzenlenen 'Yönetmenlerle Buluşma' etkinliğine konuk olan Demet Evgar, rolüne nasıl çalıştığını anlattı.

16 Şubat'ta vizyona girecek Sofra Sırları filminde başrol oynayan Demet Evgar, "Ümit senaryoyu gönderdiğinde çok beğendim. İlk sahneden itibaren, o karakteri oynamaya başladım. Filmi, kafanızda oynuyorsanız, ilk orada çekiyorsunuzdur" dedi.

Demet Evgar sözlerine şöyle devam etti: Rolüme ya şarkılarla ya da rüyalarla çalışıyorum. Bir şey okuyorum, yatıyorum ve kalktığımda o karakteri yaşıyorum.

Avlu adlı dizide de rol alacağını belirten oyuncu, "Yeni bir hapishane işine başlıyoruz. Oraya giren bir kadının özgürleşmesinin hikayesini anlatacağız" dedi.

Demet Evgar "Özgürlük, nerede olduğunuzla ilgili bir şey değildir. Size dayatılan şeylerle de alakası yok. Şu anda hapiste yatan ve bizlerden daha özgür olan adamlar tanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.