Denizli Acıpayam'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberi Denizli'nin Acıpayam İlçesinden geldi. Alınan son bilgilere göre Acıpayam'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Denizli Acıpayam'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde feci bir trafik kazası oldu. Acıpayam'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, kaza sonucu 3 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saat 10.00 sularında Denizli'ye bağlı Acıpayam İlçesinde bulunan Sanayi Kavşağında meydana gelen olayda, Antalya yönüne doğru gitmekte olan ve 19 yaşındaki Serhat Şeker yönetiminde olduğu bilgisi alınan 07 SV 460 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonundan hatalı çıkış yaptığı belirtilen ve 67 yaşındaki Bekir Dorum'un kontrolünde olduğu öğrenilen 10 HB 754 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonuuc meydana gelen trafik kazasını görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine ambulans ve trafik ekipleri gönderildi.

Kaza sonucu yaralanan 19 yaşındaki sürücü Serhat Şeker ile yanında bulunan 19 yaşındaki Mustafa Gültekin ve diğer aracın sürücüsü 67 yaşındaki Bekir Dorum ile eşi Fatmaana Dorum, ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Serhat Şeker'in kullandığı otomobilde bulunan Mustafa Gültekin, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | Denizli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.