Denizli Valiliğine atanan Hasan Karahan kimdir, nerelidir? Kaç yaşındadır?

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Hasan KArahan kimdir? İşte Karahan'ın özgeçmişi.

Yayınlanma:
Denizli Valiliğine atanan Hasan Karahan kimdir, nerelidir? Kaç yaşındadır?

21 Haziran tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan Valiler :Kararnamesi ile Giresun Valisi Hasan Karahan Denizli Valisi olarak atandı. Peki Hasan Karahan kimdir?

2 Aralık 1963 Ankara doğumlu olan Hasan Karahan Ankara Atatürk Lisesi'nden 1980 yılında mezun oldu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Manchester Üniversitesi Ekonomi ve Sosyal Çalışmalar Fakültesinde "Avrupa Birliği" üzerine master yaptı. Yapraklı, Akkuş, Kızıltepe Kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı Araştırma Planlama ve Koordinasyon kurulunda İnsan Hakları Daire Başkanlığı, Giresun'da (1998-2002) vali yardımcılığı ve vali vekilliği ile Kayseri'de Vali yardımcılığı, 5 Mart 2007 tarihinden 28 Ağustos 2012 tarihine kadar Kadıköy kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 12 Eylül 2012 ile 3 Ağustos 2013 tarihleri arası Kayseri İli Melikgazi İlçesi Kaymakamlığı yapmıştır. 3 Ağustos 2013 tarihinde Giresun Valiliğine atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.