Denizli'de Çevik Kuvvet Polislerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: Yaralılar var

Denizli'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çevik kuvvet polislerini taşıyan bir minibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu 1 polis ağır olmak üzere, 7'si polis 9 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Denizli'de Çevik Kuvvet Polislerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: Yaralılar var

Denizli'de trafik kazası oldu. Bir Çevik kuvvet minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında çevik kuvvet minibüsü devrildi. Kaza sonucu 7'si polis olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Bugün sabah saat 06.00 sularında Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesinin kesiştiği yolda bulunan kavşakta meydana gelen trafik kazasında, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait otomobil ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan polisleri taşıyan minibüs çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında çevik kuvvet polislerinin bulunduğu minibüs devrildi. 7'si polis 9 kişi yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet hastanelerine kaldırarak tedavi altına aldı. Bir polisin sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, polis haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Denizli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.