Denizli'de Çıkan İki Yangında İki Kişi Yanarak Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Merkezefendi ile Babadağ İlçesinde iki ayrı yangın çıktı. Çıkan iki ayrı yangında evlerinde yalnız yaşamakta olan iki yaşlı yanarak hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Denizli'de Çıkan İki Yangında İki Kişi Yanarak Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Denizli'de bugün iki ayrı yerde yangın çıktı. Çıkan iki ayrı yangında ise bilanço aynı oldu. Evlerinde tek başına yaşamakta olan iki kişi yanarak hayatını kaybetti.

Denizli İlinin Merkezefendi İlçesi Merkezefendi Mahallesi 281 Sokak'ta bulunan, Nazmi Çimentepe'nin yalnız yaşadığı tek katlı kerpiç evde bugün saat 07.00 sularında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek evi saran alevleri gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri söndürürken, yangın başladığı sırada evde uyuduğu belirlenen 77 yaşındaki Nazmi Çimentepe yanarak yaşamını yitirdi. Yangının sobadan sıçrayan kıvılcımdan kaynaklandığı sanılırken, soruşturma başlatıldı.

80 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

Öte yandan Denizli'nin bir diğer ilçesi olan Babadağ İlçesi'nin Kelleci Mahallesi'nde de yangın çıktı. tek katlı ahşap evde saat 04.00 sularında çıkan yangında, evde yalnız yaşamakta olan 80 yaşındaki Ümmü Cesur, evde ısınmak için yaktığı ocağa gece odun atarak uyudu. Ocaktan sıçrayan kıvılcımın halıyı tutuşturması üzerine çıkan yangında alevler kısa sürede ahşap evin her tarafını sardı. Alevlerin arasında kalan Ümmü Cesur yanarak hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının söndürülmesinin ardından yaşlı kadının cesedi, evden çıkartılarak Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırımdı.

Her iki yangınla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Denizli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.