Depremde Vefat Edenlerin Sayısı Artıyor! AFAD Bilgilendirme Yapıyor

Depremle ilgili ne yazık ki acı haberler gelmeye devam ediyor. AFAD depremde vefat eden vatandaşlarımız ile ilgili güncel paylaşım yapıyor.

Yayınlanma:
Depremde Vefat Edenlerin Sayısı Artıyor! AFAD Bilgilendirme Yapıyor

10 şehrimizde meydana gelen deprem sonrasında çok fazla insanımızı kaybettik. Hala daha çalışmalar sürerken, ne yazık ki vefat haberi de gelmeye devam ediyor. Arama ve kurtarma ekipleri tarafından depremin 12. gününde de çalışmalar devam ediyor. Günler geçtikçe umutlar daha fazla tükenirken, vefat edenlerin sayısı artıyor. Yoğun çalışmalar sonrasında göze çarpan mucize durumları da yaşanmaya başlanıyor. Depremde vefat edenlerin sayısı ü

her defasında çok daha fazla artmaya başlıyor. Depremzedelerin son durumu AFAD tarafından güncel olarak bilgilendirilmeye devam ediliyor. Bu sayede depremdeki vefat, yaralı vatandaşlarımız ile ilgili olarak tüm güncel bilgileri de an be an öğrenmeye başlıyoruz.

Vefat Sayısı Yükseldi!

Tarihin en acı vefat sayısı ile karşılaştığımız şu günlerde vefat haberleri de gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli şekilde görülen depremlerle ilgili bilgiler verilmeye başlanıyor. Özellikle en çok merak edilen konulardan biri de vefat sayısının ne kadar olduğu denebilir. Öyle ki vefat sayısı her geçen gün çok daha fazla şekilde artmaya devam ediyor. AFAD tarafından yapılan veri bilgilendirme sonrasında ne kadar vatandaşımızı kaybetmiş olduğumuz hakkında duyuru yapıldı.

3566647-19693c0509d2ae19ba640acb872fe78b-640x640.jpg

Depremin yoğun çalışmaları devam ederken kamuoyu vefat edenler ile ilgili bilgilendirildi. Buna göre depremde vefat eden vatandaşımızın sayısı 40 bin 642 oldu. Bu sayının her geçen gün daha da fazla artması en çok tedirginlik yaratan ve bizleri üzüntüye sokan bir durum. Fakat her gün AFAD tarafından vefat ile ilgili bilgiler verilmeye devam edilirken, vefat edenlerin de sayısının artış gösterdiğini görmek ülkemizi derinden etkilemeye neden oluyor.

Depremin 12. Gününde Mucizeler Yaşanıyor!

Depremin 12. gününde de mucizeler yaşanmaya devam etti. Umutların tükenmemesi gerektiğinin en önemli göstergelerinden biri olan vatandaşlarımız depremde kurtarılmaya devam ediliyor. Deprem enkaz çalışmaları ile ilgili ekipler gecesini gündüzüne katarak operasyonlarını sürdürüyor. Çalışmalar sürmeye devam ederken mucizelere de şahit olarak mutlu oluyoruz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.