Depremden Sonra Herkesin Satın Aldığı Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar? Prefabrik Ev Nasıl Satın Alınır?

Prefabrik evler, Türkiye’de geçtiğimiz haftalarda yaşanan deprem sonrasında ön plana çıktı. Deprem bölgelerinde de yoğunluk tercih edilen prefabrik evler nasıl satın alınır? İşte tüm detaylar ve merak edilenler.

Yayınlanma:
Depremden Sonra Herkesin Satın Aldığı Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar? Prefabrik Ev Nasıl Satın Alınır?

Prefabrik evler birçok noktada avantaj sağlamaktadır. Normal ev fiyatlarına nazaran çok daha uygun fiyatlı olmalarının yanı sıra taşınabilirlerdir. Ayrıca arsa sahibi olan kişiler rahatlıkla prefabrik evleri topraklarına koyabilmektedir.

Prefabrik evler için kredi alma seçenekleri de gündeme gelen konulardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu evleri satın almak için kredi başvurusu yapan kişilere, evlere ait fatura, gelir belgesi, maaş bordrosu ve kimleri verileriyle eş güdümlü olan banka şubelerine giderek talepte bulunabilirler.

​​​​​​​tek-katli-prefabrik-ev-05.jpg​​​​​​​

Uygun Fiyatlı Prefabrik Ev Kredisi Nasıl Alınır?

Prefabrik evler Türkiye’de özel sektörde bulunan ev firmalarınca satılmaktadır. Bu tarz firmalar uygun fiyatlar karşılığında da yurttaşlara imkan​​​​​​​ sağlayabilmektedir. Peşin, taksit ve senet gibi ödeme yöntemleri bulunmaktadır.

Yeterli noktada nakiti olmayan kişiler ise doğrudan Prefabrik ev kredi başvurularında bulunabilirler. Bankalar deprem sonrasında uygun faiz oranlı kredileri de yurttaşlara vermektedir. Bu sayede evi satın alabilmek mümkündür.

Prefabrik Evi Devlet Destekli Satın Almak

Prefabrik evleri devlet destekli olarak satın alabilmenin mümkün olup, olmadığı da merak edilmektedir. Prefabrik evler belirlenmiş kıstaslarla 75 bin liraya kadar destekli olarak temin edilebilir. Bu yardımlar barınma kapsamında verildiği bilinir. Deprem sonrasında birçok yurttaş betonarme evler yerine prefabrik evleri tercih etmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.