Depremin Acı Tablosu! Kahramanmaraş’ta Mahalle İkiye Bölündü

Türkiye’yi etkisi altına alan şiddetli depremin acı tablosu fotoğraflara yansıdı. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çiğli mahallesinde meydana gelen yarıklar ikiye bölünmesine neden oldu.

Yayınlanma:
Depremin Acı Tablosu! Kahramanmaraş’ta Mahalle İkiye Bölündü

Depremin ne kadar şiddetli olduğu fotoğraflara yansıyor. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çiğli mahallesinde yarıklar meydana geldi. Oluşan yarıklar mahallenin ikiye bölünmesine neden oldu. Ortaya çıkan görüntüde depremin bir kez daha ne kadar korkunç olduğunu görmemizi sağladı.

Mahallede Yarık Oluştu İkiye Bölündü

Kahramanmaraş ilimizdeki 7.7 büyüklüğündeki deprem mahalleyi deldi, geçti. Dulkadiroğlu ilçesine bağlı mahallelerden biri olan Çiğli’de yarıkların oluşmasına neden oldu. 7.7 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından bölgede çekilen fotoğraflarda ne kadar riskli bir sarsıntıya maruz kalmış olduğumuzu bir kez daha görmemize neden oldu. Çünkü şiddetli depremin yaşanmış olduğu şehirde çekilen görüntüler sonrasında mahallenin ikiye bölünmesi de bunun en önemli kanıtı.

Çiğli Mahallesi Fay Hattından Geçiyordu!

Çiğli Mahallesi fay hattından geçen yerlerden biri olurken, yaşanan şiddetli deprem mahallenin yerle bir edilmesine neden oldu. Türkiye’yi derin bir üzüntüye sürükleyen 7.7 şiddetindeki depremin uğrak noktalarından biri olarak söyleceğimiz Çiğli mahallesi de en fazla etkilenen yerlerden biri olmuştu. Çiğli mahallesinde fay hattı üzerindeki bölgede yarıklar meydana geldi. Ortalama 2 metre eninde 500 metre uzunluğunda yarıkların oluşmasına neden oldu. Yaşanan şiddetli deprem vakasından sonra mahalledeki fay hattının geçtiği bölge ikiye bölünürken, tarlalarda perişan hale büründü.

Türkiye tarihin unutulmayacak deprem vakası ile karşı karşıya kaldı. Üstelik depremin ne kadar şiddetli olduğu da net bir şekilde fark ediliyor. Deprem sonrasında meydana gelen görüntülerde Kahramanmaraş şehrinde şiddetin boyutunu bir daha net olarak görmemize yol açıyor.

Deprem Yerle Bir Etti!

Can kaybını yüksek sayıda yaşamış olduğumuz depremde acı görüntüler geriye kaldı. Kahramanmaraş en çok etkilenen şehirlerimizden biri olurken, şehirdeki Dulkadiroğlu ilçesinin Çiğli mahallesinde deprem etkileri fotoğraf karelerine yansıdı. Öyle ki ortaya çıkan görüntüler sonrasında Çiğli mahallesinin ikiye ayrılan görüntüsü de deprem şiddetinin hangi boyutta olduğunu kanıtlamış oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.