Devirli Süper Loto çekildi (5 Mayıs Süper Lotonun sonucu)

Devirli Süper Loto çekildi. binlerce kişinin büyük bir merakla beklediği çekiliş gerçekleşti. İşte Süper Loto'nun 4 Mayıs gününe ait çekilişinin sonucu ve bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Devirli Süper Loto çekildi (5 Mayıs Süper Lotonun sonucu)

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleşti.

Binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleşti. MPİ yetkilileri il noter yetkilileri tarafından gerçekleştirilen Süper Loro 498. hafta çekilişi, 2 haftadır devreden büyük ikramiyenin eklenmesi ile daha da heyecanlı bir hal aldı. Buna göre 2 hafta art arda devreden Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiyenin 5 milyonu geçmesi bekleniyordu. Nitekim de öyle oldu ve Süper Loto 4 Mayıs çekilişinde dağıtılacak büyük ikramiyenin 5 milyon 62 bin Türk Lirası olduğu belirtildi.

Zengin olma hayali ile Şans oyunu oynatan bayiler önünde uzun kuyruklar oluşturan iştirakçiler, oynadıkları kuponlarla 6'da 6 yaparak büyük ikramiye kazanma umudu ile oyunlarını oynadı. Kuponlarını eline alan vatandaşlar, büyük bir merakla Süper Loto çekilişinin gerçekleşmesini bekledi. MPİ'den de bir son dakika açıklaması yapıldı ve devirli Süper Loto çekilişi gerçekleşti. İşte 4 Mayıs Süper Loto çekiliş sonucu ve bu sonuca göre kişi başına dağıtılan ikramiye tutarları.

Süper Loto'nun 5 Mayıs çekilişine göre kazandıran şanlı numaralar 8, 15, 16, 25, 44 ve 51 olarak belirlendi. Bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları ise şu şekilde:

6 bilen kişi sayısı : 3. Devir  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 5.062.771,58 TL

5 bilen kişi sayısı : 62  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 9.254.94 TL

4 bilen kişi sayısı : 3.653  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 169 TL

3 bilen kişi sayısı : 75.646  Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 14.05 TL

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.