Devirli Süper Loto Çekildi (6 Nisan Süper Loto Sonucu)

8 defa art arda devreden Süper Loto çekilişi tamamlandı. Devirli Süper Loto çekilişi sonucu açıklandı. İşte Süper Loto çekilişi sonucu ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Devirli Süper Loto Çekildi (6 Nisan Süper Loto Sonucu)

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleşiyor.

MPİ tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişinde 8 haftadır üst üste kimse 6 bilemiyor. Bu nedenle büyük ikramiye katlanarak gelmeye devam ediyor. 8. Devirin ardından bu haftaki çekilişte ikramiyenin 20 milyonu geçmesi bekleniyor.

Süper Loto 6 Nisan Çekiliş Sonucu

31 Mart Sonucu

Geçtiğimiz hafta 2, 3, 35, 38, 40, 54 şeklinde sonuçlanan Süper Loto çekilişinde 6 bilen, önceki 7 hafta olduğu gibi çıkmayınca 16 milyon 527 bin 37 lira 56 kuruş, bu akşam gerçekleşecek olan 493. haftaya devretti. Devreden bu ikramiye ile birlikte bu hafta büyük ikramiyenin 20 milyon lirayı aşması bekleniyor.

Hal bu olunca şans oyunu bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Zengin olma adına soluğu şans oyunu bayilerinde alan binlerce kişi, şanlı rakamlarını kuponlara işaretledi ve bu akşam gerçekleşecek olan Süper Lotoçekilişini beklemeye başladı.

Süper Loto Çekilişi Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi, bu akşam saat 21.20'den sonra başlayacak olup, çekiliş noter huzurunda ve Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın linki ile yayınlanacak.

Süper Loto çekilişi sonuçlanır sonuçlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.