Dick Advocaat Sezon Sonunda Teknik Direktörlük Kariyerini Noktalıyor

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor karşılaşması sonrasında flaş açıklamalarda bulundu. Advocaat yaptığı açıklamada sezon sonunda teknik direktörlüğü bırakacağını söyledi. İşte Advocaat'ın açıklamaları.

Yayınlanma:
Dick Advocaat Sezon Sonunda Teknik Direktörlük Kariyerini Noktalıyor

Atiker Konyaspor mağlubiyeti sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'tan flaş bir açıklama geldi. Advocaat yaptığı açıklamasında, sezon sonunda takımdan ayrılacağını ve mesleği de bırakacağını söyledi.

Tecrübeli teknik direktör, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Çok basit goller yediklerini dile getiren Dick Advocaat, 3-3'ü yakalayabilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini söyledi.

Atiker Konyaspor karşılaşmasını değerlendiren tecrübeli teknik adam Dirk Advocaat, "Yine çok basit goller gördük kalemizde. Basit bir gol yiyerek 1-0 geriye düştük. Bu seviyede yediğimiz bu goller, rakiplerimize verdiğimiz bu goller inanılmaz. Geçtiğimiz hafta da aynı durum geçerliydi. 1-1'i yakaladık ve 1 dakika sonra 2-1 geri düştük. Ondan sonraki dönemde iyi olan taraf rakibimizdi. Sonra hemen hemen tüm ikinci topları rakip aldı. Her topa çok geç kaldık. 3-3 yakalayacak pozisyonlar bulduk ama diğer 60-65 dakikalık döneme bakarsak yeterince iyi değildik" sözlerini söyledi.

Sadece Oyuncular Kaybetmedi

Yaşanan puan kayıplarına değinen Dirk Advocaat, "Lig sıralamasında da aslında iç saha maçlarıyla beraber yüksek sıralarda olmamız gerekiyordu. Ama bugün sanki bir izin günü gibiydi. Sadece oyuncular için değil teknik heyet için de öyle. Sadece oyuncular kaybetmedi, biz de kaybettik. Gerçekten anlamak zor, şunun için söylüyorum; bu hafta takımımız çok iyi antrenman yaptı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ama bir yandan da 2 harika oyuncumuz bizimle beraber değildi; Simon ve Lens. Onların eksikliğiyle farklı bir takım oluşuyor. Bu da çok açık" sözlerini söyledi.

Hollandalı teknik adam sezon sonu görevini bırakacağını ise şu sözlerle ifade etti:

"Son olarak Ben sezon sonunda buradan ayrılacağım. Bu kararı da erken aldım. Bunu söylemekte de bir sakınca görmüyorum. Zaten yönetim de bence böyle bir karar alacaktı. Ama ben aldım bu kararı ve bunu onlara da söyledim."

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.