Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm (Bamsı Öldü mü?) Driiliş 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı? Diriliş son bölümünde Bamsı'nın girdiği büyük tehlike ne? Bamsı ölecek mi? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm (Bamsı Öldü mü?) Driiliş 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Trt 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Her haftanın Çarşamba günü Trt 1 ekranlarında yayımlanan ve Türkiye genelinde binlerce izleyici tarafından merakla takip edilen Diriliş Ertuğrul'u ekran başında izleyenler, dizinin başından sonuna kadar adeta nefeslerini tutarak ekran başına kilitlendi. Dizinin son bölümünü ekran başında izleyemeyen binlerce takipçi ise internet üzerinde Diriliş Ertuğrul2un son bölümünü aramaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Diriliş Ertuğrul Son Bölümde Neler Yaşandı?

Diriliş Ertuğrul'un ekranlara gelen 79. bölümünde Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, amacına ulaşmadan Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara sebebiyet vermiştir ve Aliyar ağır bir yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntü ile karşılandı.

Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural ise, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunmaya başladı.

Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Öte yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmedi. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu büyük bir tehlike beklemektedir.

Bamsı'nın ölüp ölmeyeceği ise yayımlanacak yeni bölüm fragmanında belli olacaktır. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlanınca sitemizden ulaşabilirsiniz. Diriliş Ertuğrul'un son  bölümünü izlemek için aşağıda yazan adresi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.trt1.com.tr/diziler/dirilis-ertugrul/bolum/79-bolum

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.