Diriliş Ertuğrul 83 Bölüm (Efsane Dizide Doğan Alp Öldü mü?)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul dizi, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile binlerce izleyiciyi yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Diziyi ekran başında izleyemeyenler internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul 83 Bölüm (Efsane Dizide Doğan Alp Öldü mü?)

Trt ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü nasıl izlerim? İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar.

Büyük bir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'un 83. bölümü, önceki akşam ekranlara geldi. Helena'ya bir sır veren Ertuğrul, Vasillius'u şaşırtır ve Vasillius'un Helena'dan şüphelenmesini sağlar. Ertuğrul, tuzağa düşen Vasillius'un askerlerini öldürür. Vasillius'un askerlerini öldüren Ertuğrul, Teo'yu da esir alır.

Trt ekranlarında yayınlanan son bölümde Vasillius'un aklına takılan konular, açığa çıkmaya başladı. Vasillius, Helena'yı casusluk yaptığı gerekçesiyle zindana attırmıştır. Ancak Helena'yı haksız yere zindana atan Vasillius, Oba Beyi'nin gönderdiği mesaj ile durumu anlar. Ertuğrul bir notla birlikte Yağız Alpin cesedini yollar ve bütün düğümler ve bilinmezler gün yüzüne çıkar. Tüm olayların ve oyunların Ertuğrul'un planı olduğu ortaya çıkar.

Her şeyin Ertuğrul'un bir oyunu olduğunu anlayan Vasillius ise hırsını Ural'dan çıkarmaya çalışır. Ural'a güvendiği için askerlerini kaybeden Vasillius, ayrıca sevdiği kadını bile Ural yüzünden öldürmeyi düşünmüştü. Peki Ural, bu olaylar sonrasında sinirlenen Vasillius'un elinden kurtuldu mu?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Doğan Alp Diziden Ayrıldı

Doğan Alp karakterine can veren Cavit Çetin Güner, dizinin 83. bölümünde ekipten ayrıldı.

Diriliş Ertuğrul'un 83. Bölümünü İzlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açarak ziyaret edebilirsiniz

.

" http://www.trt.tv/izle/266725/dirilis-ertugrul-83-bolum "

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.