Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok, Diriliş final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden mi yayınlanmadı? Diriliş Ertuğrul final mi yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan ayrılacak mı? İşte detaylar ve yapımcıdan gelen açıklama.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok, Diriliş final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi

Ekranların sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un takipçileri, bu akşam ekran başına geçti ancak, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul'un bu akşam neden yayınlanmadı? İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün neden yayınlanmadı yönünde yapılan açıklama.

Ekranlara geldiği her bölümü ile binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi 26 Nisan akşamı yayınlanmadı. Trt ekranlarını açan takipçiler, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü için heyecanlı şekilde beklerken dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanmadığı gören takipçiler, araştırmalara başladı. Diriliş'in yeni bölümünün yayınlanmaması ile ilgili yapımcıdan bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. "

Diriliş Final mi Yapıyor?

Bazı basın ve yayın organlarında çıkan Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul sezon sonunda diziden ayrılacak sözleri üzerine Tekden Film'in patronu açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu hafta bazı yayın organlarında "Bir Dönem Kapanıyor" "Diriliş Ertuğrul'da Flaş Gelişme" başlıkları adı altında Diriliş Ertuğrul dizimizin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılacağına dair asılsız haberler yayınlanmıştır.

Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. İzleyicinin büyük beğenisi ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.."

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.