Diyanet Duyurdu Umre Dönüşleri Erkene Alındı

Diyanet İşleri Başkanlığı Suudi Arabistan'dan Umre dönüşünün erkene alındığını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı "27 Şubat 2020 ülkemizden Umre çıkışları durdurulmuş bu tarih itibariyle umre amaçlı seyahate izin...

Yayınlanma:
Diyanet Duyurdu Umre Dönüşleri Erkene Alındı

Diyanet İşleri Başkanlığı Suudi Arabistan'dan Umre dönüşünün erkene alındığını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı "27 Şubat 2020 ülkemizden Umre çıkışları durdurulmuş bu tarih itibariyle umre amaçlı seyahate izin verilmemiştir. O 30 günlük turlarla Umre'de bulunan ve dönüşü ilerki tarihlerde planlananların dönüşleri erkene alınmıştır" dedi.

Corona Virüs'ün Türkiye'de yayılmasına engel olmak hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek amacıyla başkanlık tarafından tedbirler alındığını hatırlattı. Bu tedbirler çerçevesinde umre ibadetini yerine getirmek üzere Suudi Arabisan'a giden dönmek isteyen vatandaşlar için süreç içerisinde çalışmalar yapıldığını bildirdi.

27 Şubat 2020 Perşembe günü itibariyle Türkiye'den Umre çıkışlarının durdurulduğu bu tarihten sonra umre amaçlı seyahate izin verilmediğini belirterek Belirli tarihten önce umre ziyareti için Suudi Arabistan'da bulunan vatandaşlarımızın yurda dönüşleri erkene alınmıştır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.