Diyarbakır Havalimanı Yolunda Trafik Kazası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Diyarbakır'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişide olaydan yaralı olarak kurtuldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diyarbakır Havalimanı Yolunda Trafik Kazası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Diyarbakır Havalimanı yolunda bugün sabah saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Mardin yönünden gelerek Diyarbakır Havalimanı yoluna giren ve Adnan Elik yönetiminde olduğu belirtilen otomobil, yolun sağ tarafına park etti. Araç sürücüsü Adnan Elik, inerek aracını kontrol ettiği esnada aynı yönden gelen ve M.İ. yönetiminde olduğu açıklanan 21 S 0794 plakalı servis minibüsünün direksiyon kontrolünü yitirince park halindeki araca arkadan çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilin arka kısmında oturan kuzenler Resul ve İbrahim Nas hayatını kaybederken. Otomobilde bulunan 2 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Van'da Kar Tüm Yolları Kapattı

Van'da, sabah saatleri itibariyle etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Önceki akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren kar yağışı Van'da yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezinde 20 santimetreyi bulan kar, yüksek kesimlerde yarım metreyi aştı. Kar nedeniyle bir çok mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Şehir içinde trafik güçlükle sağlanırken, bazı araçlar yollarda kaldı. Kar yağışı ardından Karayolları ve belediye ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma başlattı.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.